Vakantiehuis aan viswater

Vanuit je vakantiehuis aan viswater de boot pakken en je hengel uitslaan. Het kan bij Nautic Rentals. We bieden verschillende vakantiehuizen aan die perfect zijn voor een ultieme visvakantie!

Viswater Krammer Volkerak

 

De locaties van onze vakantiehuizen aan het water zijn ideaal voor een visvakantie. De zoetwatermeren Krammer en Volkerak liggen aan de voet van onze parken. De Krammer, Volkerak en het Zoommeer staan bekend om het goede viswater. Niet alleen roofvissers, maar ook witvissers kunnen hier geweldige vangsten realiseren.  Bij elke beet is de kans op die ene recordvis aanwezig. Juist die onvoorspelbaarheid maakt het vissen hier zo boeiend.

 

Het Volkerak is opgenomen in de landelijke lijst met viswateren. Ben je in het bezit van een geldige VISpas en heb je de Landelijke & federatieve Lijst van Viswateren bij je, dan mag je hier vissen.

 

Bekijk onze vakantiehuizen aan viswater

 

 

Marinapark Oude-Tonge


Marinapark Oude-Tonge ligt op een schitterende locatie op het eiland Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. Het park heeft diverse dijk- en eilandwoningen die zeer geschikt zijn voor visvakanties, ook is er een eigen trailerhelling. Alle vakantiehuizen grenzen aan het water en hebben een aanlegsteiger waar je met je eigen boot kunt aanleggen. Met de boot vaar je bijvoorbeeld binnen enkele minuten naar de west arm van het Krammer Volkerak, dit is een prachtig gedeelte met eilandjes en ondiepten waar je de vis kunt verwachten. Grote gedeelten van de oevers zijn hier afgezet met stenen wanden. En precies die stenen afscheidingen en dammetjes vormen prachtige visstekken waar vissen foerageren.

 

Ook als je zelf geen boot hebt, maar wel graag een vakantiehuis aan het water wilt huren, kun je bij Marinapark Oude-Tonge terecht. Nautic Rentals verhuurt diverse boten die zowel geschikt zijn om te vissen als voor reguliere vaartochten. We geven je graag advies over de beste vislocaties en de mooiste vaarroutes!

 

Bekijk de vakantiehuizen op Marinapark Oude-Tonge

 

 

Watervilla’s Zuiderhoeve


Op de grens van Brabant en Zeeland ligt vakantiepark Watervilla’s Zuiderhoeve. Het park ligt direct aan het open vaargebied van de Zuidwestelijke Delta. De watervilla’s hebben uitzicht op de jachthaven De Schapenput en zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger. Vanuit je vakantiehuis aan het water vaar je via de Steenbergse Vliet binnen no-time naar de nabijgelegen vislocaties. Ook bij vakantiepark Watervilla’s Zuiderhoeve is bootverhuur via Nautic Rentals mogelijk.

 

Bekijk de vakantiehuizen

 

 

Vakantiehuis Veerse Meer


Naast de vakantiehuizen aan het viswater van Krammer, Volkerak en het Grevelingenmeer kun je bij Nautic Rentals ook vakantiehuizen aan het Veerse Meer huren: Residentie Oranjeplaat en Rancho Grande. Bij deze vakantiehuizen is bootverhuur ook mogelijk. Residentie Oranjeplaat heeft daarnaast een aanlegplaats in de Jachthaven Oranjeplaat.

 

Bekijk de vakantiehuizen aan het Veerse meer

 

 

Wil je een vakantiehuis aan viswater huren? Bekijk dan onze parken en boek je visvakantie online! Onze vakantiehuizen zijn voor langere tijd te boeken, maar ook voor een weekend of midweek. Wil je meer weten over onze vakantiehuizen aan het water? Of wil je tips voor een visvakantie? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.