Watervilla's Zuiderhoeve

Welkom bij Watervilla’s Zuiderhoeve

Daar waar Brabant Zeeland kust ligt het park Watervilla's Zuiderhoeve in het pittoreske plaatsje De Heen, direct aan het open vaargebied van het zuidwestelijke Deltagebied. Via een vertakking van de Steenbergse Vliet is het Krammer Volkerak bereikbaar. Alle watervilla's hebben uitzicht op de gezellige jachthaven De Schapenput.

Het Deltagebied is met zijn talloze meren en open wateren een schitterend gebied voor een afwisselende watersportvakantie. Voor ieder boottype of mate van ervaring zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u met een sloep een vaartocht maken over beschutte vaarwateren van de Dintel of de Roosendaalse en Steenbergse Vliet maar ook als geoefende zeiler via de Oosterschelde of de Haringvliet de Noordzee bereiken. Ook aan de vaste wal is de omgeving van De Heen ontzettend veelzijdig. De Brabantse Wal is een soort Central Park tussen Rotterdam en Antwerpen. Een gebied waar natuurschoon, monumenten en culturele evenementen met elkaar verweven zijn. 

watervillas-zuiderhoeve

FOTOALBUM

Bekijk de foto's van Watervilla's Zuiderhoeve

Loading...

FACILITEITEN

KENMERKEN

Algemeen

  • Gratis internet in alle watervilla’s
  • Trailerhelling in jachthaven De Schapenput
  • Ligplaats(en) voor uw boot
  • Ontdek alles in en om de Brabantse Wal

Eten & Drinken

Sport & Spel

  • Fietsverhuur mogelijk via Camping & Chaletparc De Uitwijk  
  • Golfen, kanoën, escape room en veel meer via Akkermans  
  • Luxe sloepen, visboten en SUP’s huren bij Rozeboom Watersport  

Adres & Route

Watervilla´s Zuiderhoeve
Heensedijk 51
4655 AL DE HEEN
T: +31 (0)85 078 76 72 

OMGEVING

Kies uw Waterwoning

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...