FRANCHISE 

Verhuurt u, of heeft u accommodaties in Frankrijk, aan open vaarwater of bij het strand?
De labels La France Rentals, Nautic Rentals en Beach Rentals staan voor garant de ultieme vakantiebeleving van haar gasten. Samen met de eigenaars van recreatieverblijven bieden de labels kwalitatief hoogwaardige accommodaties aan het open vaarwater, bij zee en strand of in Frankrijk.

Naast de kwalitatief hoogwaardige accommodaties wordt door de labels ook voorzien in additionele producten of diensten die de vakantiebeleving compleet maken zoals de verhuur van sloepen, zeilboten of strandhuisjes voor de opslag van speelgoed en strandstoelen.

La France Rentals, Nautic Rentals en Beach Rentals zijn onderdeel van een groeiende organisatie, gestart in 2009, met meerdere parken, meer dan 50 accommodaties, een team van vaste medewerkers en diverse samenwerkende partnerorganisaties voor gastontvangst, schoonmaak, onderhoud en beheer. In de historische binnenstad van Zierikzee is het hoofdkantoor gevestigd, van hieruit wordt de back-office verzorgt.

De verhuurde accommodaties zijn in eigendom bij derden, van particulier tot een middelgrote belegger en van alles er tussenin. De organisatie streeft naar een goed rendement voor de eigenaars en het begeleiden van de eigenaars in het op kwaliteit houden van de accommodaties. De merkwaarden zijn: ontzorgen, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid.

Franchise als samenwerkingsvorm
La France Rentals, Nautic Rentals en Beach Rentals zijn ambitieus en willen de organisatie geleidelijk aan uitbreiden. Wij weten als geen ander wat de voorwaarden zijn voor de succesvolle verhuur van recreatieve accommodaties en willen deze knowhow delen met partijen die net zo ambitieus en servicegericht zijn als wij. Met recreatieondernemers, eigenaars van recreatiewoningen, verenigingen van eigenaars en andere organisaties kan het beste van twee werelden worden gecombineerd; het in eigen beheer of door La France Rentals, Nautic Rentals of Beach Rentals georganiseerd beheer verhuren van recreatieve accommodaties onder de vlag van een bewezen concept.

Voorbeelden van samenwerkingsvormen met franchisenemers
Recreatieondernemers die namens zichzelf dan wel in opdracht van derden kwalitatief hoogwaardige accommodaties aan het open vaarwater of bij zee en strand verhuren kunnen kiezen voor een samenwerkingsvorm waarbij een pakket aan marketing-/promotiematerialen ter beschikking wordt gesteld alsmede een uitgebreide online verhuur- en beheerapplicatie. De recreatieondernemer kan in deze applicatie zelf alle handelingen rondom verhuur en beheer uitvoeren en draagt zorg voor de operationele en eventueel administratieve afhandeling van de boekingen. Deze recreatieondernemer draagt een percentage van de huursom af aan La France Rentals, Nautic Rentals of Beach Rentals.

Ook eigenaars van meerdere accommodaties (mits geclusterd bij elkaar gelegen of op een park) in Frankrijk, aan het open vaarwater of bij zee en strand kunnen direct La France Rentals, Nautic Rentals of Beach Rentals inschakelen. In samenspraak worden oplossingen gezocht voor de operationele afhandeling van de boekingen, de eigenaar ontvangt de huur van de accommodaties direct van onze organisatie na aftrek van een verhuurbemiddelingsprovisie.

Wat is het profiel van een La France Rentals, Nautic Rentals of Beach Rentals franchisenemer?
De samenwerkende partij die het label van La France Rentals, Nautic Rentals of Beach Rentals voert is gastvrij, ondernemend en gepassioneerd. De huurder en het hoogwaardige toeristische product staan centraal.

De franchisenemer moet beschikken over voldoende commerciële vaardigheden om huurders zich thuis te laten voelen in de accommodaties. De ontvangst van de huurder vindt plaats in een prettige, schone en gastvrije 'setting'.

Organisatorisch moet er orde zijn en kennis van het financiële reilen en zeilen is vanzelfsprekend een vereiste.

Kennismaking
Bent u geïnteresseerd in samenwerken met La France Rentals, Nautic Rentals of Beach Rentals? Neem dan contact op met:

Lennard Sturm
  +31 (0)85 078 76 76
  lennard@colorfulrentals.nl