Vacatures

VACATURES

Werken bij Nautic Rentals?

Mensen voor schoonmaak en gereedmaken van accommodaties

Wat zoeken we en wat kunnen we bieden?

Nautic Rentals is voor haar locatie Marinapark Oude-Tonge op zoek naar mensen die in teams van twee de accommodaties gereed kunnen maken voor de gasten.

Twee momenten per week, op de maandagochtend en de vrijdagochtend, eventueel met uitloop tot begin van de middag, worden de accommodaties schoongemaakt, de bedden afgehaald, bedlinnen weer ingebracht, gecontroleerd en klaargezet voor de gasten.

De teams die dit verzorgen zijn voor Nautic Rentals een belangrijke, zo niet de belangrijkste schakel in een gastvrije ontvangst. Daarom spreken we een navenante vergoeding af voor de inzet van de teams, naast een bovengemiddeld salaris (20 euro per uur tijdens de wisselmomenten op basis van een vakvolwassene) en zijn er na bewezen kwaliteiten ook bonussen en participatiemogelijkheden in het facilitair bedrijf van Nautic Rentals.

Nautic Rentals is blij met ieder teamlid en respecteert ieders agenda en privésituatie, de planning is ver van tevoren te maken. Naast de wisseldagen op maandag en vrijdag is het ook mogelijk om extra te werken op andere dagen, op deze dagen geven we de accommodaties die niet verhuurd zijn regelmatig een grotere schoonmaakbeurt, ideaal om wat extra uren te maken.

Heeft u interesse?
Bij Nautic Rentals hechten we niet zoveel waarde aan iemands verleden. Daarom hoeven wij geen cv's te ontvangen. We kijken liever naar wat je kunt, wat je wil, wat je leuk lijkt en wat je wil kunnen. Beantwoord daarom onderstaande vragen zo eerlijk mogelijk. Wij komen er dan binnen een werkweek bij je op terug.

  • Hoe beoordeel je je eigen schoonmaakkwaliteiten?
  • Zou je het nog leuk of nuttig vinden om iets bij te leren?
  • Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap?
  • Welke vervoersmiddelen gebruik je doorgaans?
  • Is er nog iets wat we zeker van je moeten weten?
  • Wat is je naam, telefoonnummer en woonplaats?

Reacties ontvangen we graag op info@nauticrentals.nl ovv Mensen voor Marinapark Oude-Tonge