Eten & Drinken

Eten & Drinken

Restaurant Lely
Lekker eten, slapen & ontspannen – comfortabel, trendy en met een gastvrij onthaal! Wij verwelkomen u graag bij Hotel-Restaurant Lely. Op een unieke locatie aan de haven in het pittoreske Oude-Tonge in het hartje van Goeree-Overflakkee. Een familiebedrijf dat staat voor persoonlijke aandacht, eerlijk eten en een huiselijke sfeer. Al onze gerechten zijn huisgemaakt, puur, ambachtelijk en met verse ingrediënten. Kom bij ons genieten en wij weten zeker dat u zich thuis voelt.
https://www.hotellely.nl/  

Paviljoen Sluishaven
Eten onder het genot van een lekker drankje en op een unieke locatie? Bij Paviljoen Sluishaven ben je aan het juiste adres. Natuurlijk vind je alle gerechten op onze online menukaart bij het kopje ‘eten’!
https://paviljoensluishaven.nl/ 

PUURR by Rich
Eten, recreëren en onthaasten aan het water doe je bij PUURR. Ontdek onze unieke locatie, direct aan het Grevelingenmeer. Kom genieten; zomers op het water of op ons terras en ‘s winters binnen bij de houtkachel. Laat je verleiden door pure gerechten, mooie wijnen, lokaal gebrouwen bier en het geweldige weidse uitzicht.
https://www.puurrbyrich.nl/nl 

Restaurant Grevelingen
Restaurant Grevelingen bevindt zich op een schitterende locatie aan het strand. Gelegen aan de rand van Bruinisse, halverwege de Grevelingendam. Het uitzicht vanaf het terras op de Oosterschelde, is adembenemend. Vanaf het terras loopt u zo het strand op. En dit alles op slechts een half uurtje rijden vanaf Rotterdam. Centraal gelegen in het hart van zuidwest Nederland, op het kruispunt tussen Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.
https://www.restaurantgrevelingen.nl/