Grevelingenmeer

Het grootste en helderste zoutwatermeer van West-Europa biedt allerlei mogelijkheden voor watersport en ontspanning. Van heerlijk suppen, een rondvaart of sloepvaren tot dynamisch surfen met de wind in je haar of varen tot de zon onder gaat. De ligging tussen de Oosterschelde en de Brouwersdam met het Noordzeestrand brengt nog meer waterfun zoals blowkarten en kitesurfen binnen handbereik.

Ook onderwater valt hier van alles te beleven. De Grevelingen is een uniek duikgebied. Dankzij een kleine verbinding met zee en de geringe stroming is het water hier heel zuiver. Goed voor de zeenaalden, zeekatten, anemonen en kreeften die hier leven en goed voor het zicht onderwater. 

Niet-watersporter
Ook de niet-watersporter kan genieten van het waterrijke gebied. Tijdens een tochtje rondom de Grevelingen kom je er al snel achter dat er veel te doen is in, op en rondom het meer. Wijk van je route af en ontdek nog meer. Er zijn zoveel activiteiten, attracties, cafés, restaurants en winkels dat je je uren kan vermaken op de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland en op de Brouwersdam.