(Winkel)Voorzieningen Jachthaven

BRASSERIE SAILOR’S INN
Brasserie Sailor’s Inn is een eigentijdse brasserie gelegen aan een van de modernste jachthavens van Nederland: Jachthaven Bruinisse. Neem plaats op het terras en geniet van een geweldig uitzicht over het Grevelingenmeer. Op culinair vlak geven zij hun gasten graag een beleving mee. De menukaart is zo gemaakt dat u bij hun terecht kunt voor een snelle hap, maar ook voor een gezellig avondje uit. Hun team staat voor u klaar en heet u een warm welkom!

STRAND
Direct naast de zeilschool en de haven is een prachtig aangelegd zandstrand gevestigd. 

SUPERMARKT
De Supermarkt Jachthaven Bruinisse (SuperBru) biedt u een compleet supermarktassortiment: elke dag vers brood, makkelijke kant-en-klaar producten, een variatie aan groenten, zuivel, fruit en gekoelde drankjes. Elke dag worden er nieuwe, verse producten aangeleverd.

WASSERETTE
In het Badhuis kunt u gebruik maken van de wasmachines en drogers. Bij het havenkantoor kunt u terecht voor een wasmunt, droogmunt en waspoeder. Meer informatie?: www.jachthavenbruinisse.nl of bel +31 (0)111 481 485. 

ZWEMPARADIJS
Lekker kliederen met water is het allerleukste om te doen! Spelen met de water-speeltoestellen, in en uit het water hollen, op de rug van papa door het water plonzen... Het kan allemaal in het zoetwater zwem- en speelbad in het hart van onze jachthaven. Zo gelegen dat ouders óók iets te zien en te doen hebben terwijl ze de kinderen in de gaten kunnen houden. Een lekkere kop koffiedrinken op de veranda van SuperBru, genieten van een koel drankje op het terras van Sailor’s Inn of even een boek lezen op de bankjes in het groene gras naast de baden. Het kinderzwemparadijs is geschikt voor ouders en kinderen!