Met de kids erop uit!

Met de kids erop uit!

Van ontdekker tot avonturier, op Goeree-Overflakkee ben je nooit te jong om iets leuks te doen! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van wat er zoal te beleven valt maar dit is natuurlijk lang nog niet alles. Kijk op https://www.visitgo.nl/nl/doe/voor-kids voor een veel uitgebreider aanbod en evenementen! 

RTM Ouddorp
Alle passagiers instappen! Maak een reis door het verleden met de stoomtram. Kijk vanuit een schommelende coupé over het Grevelingenmeer en luister naar de verhalen van de conducteurs over de Rotterdamsche Tramweg Maatschappij (RTM); oit de grootste vervoerder op het eiland.
http://www.rtm-ouddorp.nl/ 

Bunkercomplex de Punt
Het bunkercomplex is onderdeel van de Atlantikwall en door de Duitsers aangelegd als verdediging tegen een eventuele invasie van zee. Na de oorlog verdwenen onder het zand. Nu een historische ervaring die je 70 jaar terug in de tijd brengt. Volg de informatiepanelen en sla geen bunker over.

Speeltuin De Flipjes
Als kinderen de speeltuin betreden hebben ze ogen te kort! Schommels, draaimolens, glij- en kabelbanen, trampolines en nog veel meer. Een kinderparadijs waar je nooit uitgespeeld bent!
https://www.speeltuindeflipjes.nl/ 

Natuurspeelplaats Bûûtenplaets
Spelen met zand en water, hutten bouwen, klimmen en klauteren. Ieder kind wil ontdekken, ravotten en kliederen! Bij Natuurspeelplaats Bûûtenplaets is lekker vies worden verplicht.
http://www.buutenplaets.nl/ 

Strandtheater Houten Kaap
Voor de leukste en bekende theatervoorstellingen voor kinderen, cabaretvoorstellingen waar je echt om moet lachen en meer zoals muziek, dans, film en kunst.
https://www.houtenkaap.nl/ 

Brouwersdam Active Lakeside – Waterjump
Met een duik van de Waterjump ben je verzekerd van een frisse en spectaculaire duik in het Grevelingenmeer. Oefen adembenemende sprongen en verleg je grenzen! Eindeloos veel waterplezier en ook voor kinderen een geweldige attractie!
https://www.brouwersdam.nl/nl/ 

Zeehondenopvang: A Seal Stellendam
Heb jij wel eens oog in oog gestaan met het grootste roofdier van Nederland? Bij Zeehondenopvang A Seal kun je zeehonden van heel dichtbij zien! Ook als ze door de verzorgers gevoerd en verzorgd worden. Adopteer een zeehondje en zorg ervoor dat ‘jouw Max’ straks weer vrolijk in de Noordzee zwemt!
https://www.aseal.nl/