Visboot huren?

undefined

Voor de verhuur van visboten werkt Nautic Rentals samen met de bekende firma Rheinlandboote . Via Rheinlandboote boekt u een complete visvakantie inclusief een waterwoning op Marinapark Oude-Tonge met ligplaats en een aluminium boot. Daarnaast biedt Rheinlandboote ook rondleidingen (gidsen) aan zodat u het water beter leert kennen en later zelfstandig naar de mooiste plekjes vaart.

Complete visvakantie
Een complete visvakantie boekt u al vanaf 1800 euro zonder vaarbewijs in het laagseizoen (november en maart) en vanaf 2000 euro in het hoogseizoen (mei t/m oktober). Deze prijzen zijn geldig voor maximaal 4 personen en 1 week. De prijzen voor een complete visvakantie, met een aluminium boot waarvoor een vaarbewijs verplicht is, zijn vanaf 2000 euro in het laagseizoen en 2200 euro in het hoogseizoen eveneens voor een verblijf van 1 week en bij een bezetting voor maximaal 4 personen.

De prijzen zijn inclusief een hoogwaardige aluminium boot PikeHunter 530 (530x220 cm) die ruimte biedt aan 4 personen. De PikeHunter zijn uitgerust met een echolood (fishfinder), boegmotor met GPS/ankerfunctie, navigatieverlichting, hengelhouders en nog veel meer.

In onderstaande video vertelt Victor meer over de boot uit "I'm going fishing"
(PikeHunter 530 in de vergunningplichtige versie):

Voor meer informatie, extra weken (met korting), groepsreizen of meerdere boten kunt u rechtstreeks contact opnemen met Rheinlandboote via: https://rheinland-boot.de/ 

undefined

undefined