Marinapark Oude-Tonge

Welkom bij Marinapark Oude-Tonge

Marinapark Oude-Tonge ligt op een schitterende locatie aan de rand van het dorp Oude-Tonge op het eiland Goeree-Overflakkee. Vanuit het Marinapark Oude-Tonge vaart u direct de Krammer Volkerak op, twee voormalige zeearmen die afgesloten zijn voor getij door het Deltaplan. Samen vormen ze een grote plas van zoet water, die een grote aantrekkingskracht uitoefenen op vis- en watersporters.

Ook de niet-watersporter kan genieten van het waterrijke gebied, er zijn diverse zout- en zoetwaterstrandjes, natuurgebieden, kronkelende fietspaden en landweggetjes die het decor vormen van een verrassend landschap. Uniek in zijn soort omdat in deze omgeving drie soorten water bij elkaar komen, het zoute water van Nationaal Park Oosterschelde, het brakwater van het Grevelingenmeer en het zoete water van de Krammer Volkerak.

marinapark-oude-tonge

FOTOALBUM

Bekijk de foto's van Marinapark Oude-Tonge 

Loading...

FACILITEITEN

KENMERKEN

Algemeen

  • Gratis internet in alle woningen
  • Receptie op het park
  • Trailerhelling
  • Ligplaatsen

Eten & Drinken

  • Diverse horeca en winkels op loopafstand

Sport & Spel

Adres & Route

Marinapark Oude-Tonge
Suisendijk 14-15 (receptie Nautic Rentals)
3255 LS OUDE-TONGE
T: +31 (0) 85 078 76 72  

OMGEVING

Kies uw Waterwoning

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...